Snart lansering!

Lørdag 7. oktober fra kl 13.00 er det boklansering på Bygdahuset Vonheim i Malmefjorden. Har du forhåndsbestilt bok så kan den hentes her. Her blir det salg og signering for de som ønsker det. Denne boken må du sikre deg!

Det blir smaksprøver på en del av oppskriftene og kaffe. Det kommer også til å bli vist en liten bildeserie på veggen mat og natur i skjønne forening. Velkommen innom!

332 oppskrifter og 500 bilder

I boken finner du blant anna 40 dessertoppskrifter, 27 forskjellige lefseoppskrifter, 67 kjeks- og småkakeoppskrifter (julekaker m.m.), 45 kakeoppskrifter (formkaker, bløtkake m.m.) og nærmere 70 fiske og kjøttretter, deriblant ball.  

Tips ved bestilling

Du kan kjøpe de ulike bøkene i nettbutikken på denne siden.
Klikk på “Butikk” i toppmenyen, finn boken du vil bestille og klikk “Kjøp”.
Boken havner da i handlekurven og du kan se den ved å klikke på “Handlekurv” i toppmeyen.

 

Når du er inne på handlekurven ser du bøkene du har lagt til, og kan endre antall om du vil. Du ser også ulike fraktmuligheter inkludert henting.

Deretter går du til kassen. Her fyller du inn navn, adresse, epost og telefonnummer. Du kan også velge å lage konto på siden, alt du trenger å gjøre da er å lage et passord. Dette kan være nyttig for å følge med status på ordrer.

Ved betaling kan du velge mellom flere metoder. Hvis du skal hente boken kan du velge å betale med bankkort når du henter den. Du kan også bruke PayPal hvor du kan betale enkelt med din PayPal konto eller med betalingskort om du ikke har PayPal konto. Fortsett ved å klikke på “Continue to payment”.

Hvis du velger PayPal og ikke har konto hos de velger du denne knappen for å betale med kort:

Etter betaling vil du få en bekreftelse på at ordren din er registrert.

Oppskrifter med lokal tilhørighet

I boken finner du blant annet: Sanna Tandes Kongepudding, Kalla Stranden sine byggmelskjeks, Torine Malmedal si gode lefse, Martha Aasbø si eplekake, Karen Kolberg’s  eksperimentkake, Nanna Haukås sine desserter av mange slag, Sveins gode fiskegryte fra Bjørnsund, Notholmens fiskekaker, Klara Thomassen sin blandaball, gull-lefsa til Ellen Sildnes, Jetta Rødals flatbrødoppskrift og mye mer.

Nettside lansert !

Endelig er nettsiden lansert med oversikt over mine bøker.

Boken “Kjøle godt” kommer 7. oktober, med gamle matoppskrifter fra de gamle handskrevne oppskriftbøker fra Fræna, Eide og Averøy. Mange av oppskriftene er også tradisjonell og ble brukt over hele landet. Boken er en reise gjennom kommunene med bilder fra områdene som oppskriftene kommer fra.  Flere av de gamle oppskriftene er glemt og sjelden i bruk, nå har du en mulighet til å selv prøve de gode kakene, dessertene og middagsretter fra svunne tider.  Dette er en kulturarv som er viktig å ta vare på.